۵ نکته کلیدی برای ایمنی بیشتر غذاها در مقابل ویروس کرونا را حتما رعایت کنید: ۱. تمیزکاری، ۲. مواد غذایی پخته و خام را از یکدیگر جدا کنید، ۳. کاملا بپزید، ۴. مواد غذایی را در دمای مناسب نگهدارید، ۵. از آب و مواد خام ایمن استفاده کنید.
کدام ماسک برای مقابله با کرونا بهتر است؟
بیماران و مبتلایان ویروس کرونا چه کنند؟
اینفوگرافیک نکات کلیدی برای ایمنی بیشتر غذاها در مقابل ویروس کرونا
مواد ,کرونا ,خام ,۵ ,غذایی ,ویروس ,غذاها در ,در مقابل ,مقابل ویروس ,مواد غذایی ,بیشتر غذاها ,مقابل ویروس کرونا ,ایمنی بیشتر غذاها ,برای ایمنی بیشتر
درباره این سایت